Rouwtherapie, EMDR, stervensbegeleiding
voor kinderen, jongeren en ouders
bij ernstig verlies en trauma

Contact


Voor meer informatie of voor een eventuele aanmelding van je kind of jezelf kun je mij bereiken via e-mail:
Momenteel is de praktijk vol en is er helaas geen ruimte voor het aannemen van nieuwe cliƫnten. Het inlassen van een tijdelijke cliƫntenstop is nodig om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen. Op dit moment is nog niet te overzien wanneer ik weer nieuwe clienten in behandeling kan nemen.

Mails beantwoord ik in de regel binnen enkele dagen. Telefonisch ben ik vanzelfsprekend niet altijd bereikbaar in verband met consulten en overleg.
Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, dan kan je een bericht inspreken, zodat ik terug kan bellen.

Er is vrijwel altijd sprake van een wachttijd voordat een behandeling kan starten.
Deze wachttijd is afhankelijk van de lopende behandeltrajecten en kan oplopen tot enkele maanden. Ik kan slechts een indicatie geven van de wachttijd. Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wanneer duidelijk is dat er een datum gepland kan worden voor de intake, dan zal ik via de mail een intakeformulier en nadere praktijkinformatie sturen.
Het intakeformulier kan je printen, invullen en via de post of per mail naar mij sturen, zodat ik mij kan voorbereiden op het intakegesprek.

MetJari
Praktijk voor rouwtherapie, EMDR en stervensbegeleiding bij kinderen, jongeren en ouders
Kathy Beckers-Mansell
Wolgastroom 26
2721 DD Zoetermeer